Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@06:33:05 GMT

وضعیت نامعلوم آموزش در تعطیلی دبستانی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۹۵۹۵

وضعیت نامعلوم آموزش در تعطیلی دبستانی‌ها

در شرایطی که آموزش و پرورش شهر تهران طی گفتگو‌ها و بخشنامه بر دایر بودن مدارس ابتدایی تا ۱۳ خرداد ماه تأکید داشت، وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که دبستانی‌ها در صورت «پایان یافتن کتاب و ارزشیابی» در خرداد به مدرسه نمی‌روند.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سال تحصیلی ۹۷ ـ. ۹۶ کم‌کم به روز‌های پایانی خود نزدیک می‌شود البته سال تحصیلی تا پایان شهریورماه محاسبه می‌شود، اما برای دانش‌آموزان به طور عادی، سال تحصیلی ۹ ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تا پایان اردیبهشت ماه درس و تدریس به اتمام می‌رسد و پس از آن هم خرداد ماه، فصل امتحانات است؛ البته روند دوره ابتدایی کمی متفاوت‌تر است چرا که اصولاً دانش‌آموزان دبستانی تا پایان اردیبهشت‌ماه کتاب‌های درسی و ارزشیابی را به پایان می‌رسانند و دیگر در خرداد‌ماه کاری ندارند.

در پی تعطیلات ناشی از بارش برف و سرما و آلودگی هوا، امسال دانش‌آموزان تهرانی تعطیلات متعددی را تجربه کردند و این جریان باعث شد که آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کند که دبستان‌های تهران باید تا ۱۳ خرداد ماه دایر باشد.

* دانش‌آموزان اول تا پنجم ابتدایی در سال تحصیلی‌جاری تا ۹ خرداد مدرسه می‌روند

عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ۲۶ اسفند ماه سال گذشته درباره دایر بودن مدارس در سال تحصیلی جاری، گفت: «دانش‌آموزان اول تا پنجم ابتدایی برای جبران جاماندگی‌های آموزشی ناشی از تعطیلات آلودگی هوا و سرما تا ۹ خرداد به مدرسه می‌روند و امتحانات هماهنگ پایه ششمی‌ها که هر سال از اول خرداد شروع می‌شد در سال تحصیلی جاری، پنجم تا سیزدهم خردادماه خواهد بود».

وی با بیان اینکه کلاس‌های جبرانی دانش‌آموزان رایگان است، افزود: «شورای مدرسه می‌تواند در خصوص افزایش ساعات درسی دانش‌آموزان برای جبران عقب‌ماندگی درسی ناشی تعطیلات تصمیم‌گیری کند».

* لزوم دایر بودن دبستان‌های تهران تا ۱۳ خرداد.

اما پس از تعطیلات نوروزی، تصمیمات مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران تغییر کرد و به زمان دایر بودن مدارس چند روز اضافه شد.

عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ۱۵ فروردین‌ماه امسال اظهار کرد: «در جهت اجرای ساعات آموزشی الزامی در دوره ابتدایی و به دلیل شرایط خاص شهر تهران و تعطیلات به وجود آمده ناشی از آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی شهر تهران در سال تحصیلی جاری، حداقل تا ۱۳ خردادماه برقرار هستند».

وی افزود: «زمان آموزش در دوره ابتدایی حداقل ۹۲۵ ساعت در طول سال تحصیلی است، بنابراین تأکید می‌شود تمامی فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی حداقل تا ۱۳ خردادماه دایر باشند و باید تمام محتوای آموزشی کتاب‌های درسی ارائه شود».

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: «مدارس ابتدایی باید نسبت به ارائه برنامه‌های آموزشی و درسی و تعمیق فعالیت‌های یادگیری تا زمان اعلام شده اقدام کنند و از این تاریخ به بعد نیز نسبت به برگزاری برنامه جشن یادگیری و برنامه‌ریزی سال تحصیلی آینده اقدام کنند».

* تعطیلی دبستان‌ها در پایان اردیبهشت ماه تخلف است

نهم اردیبهشت‌ماه امسال، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفتگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص زمان دایر بودن مدارس شهر تهران اظهار کرد: «به مدارس اعلام کردیم که آن تعداد روز‌هایی که به دلیل آلودگی هوا و برف و سرما تعطیل بودند را باید جبران کنند و بر این اساس مدارس ابتدایی تا ۱۳ خرداد ماه دایر هستند».

وی در واکنش به این جمله که برخی مدارس عنوان می‌کنند کتاب درسی را تا پایان اردیبهشت‌ماه تمام می‌کنند، گفت: «فقط کتاب تمام کردن که مطرح نیست بلکه دانش آموزان تربیت‌های دیگر هم در مدرسه دارند؛ ضمن اینکه دایر بودن مدارس مصوبه شورای معاونان و شورای برنامه‌ریزی تهران است».

باقری با بیان اینکه تا پایان خرداد ماه، زمان آموزش است، افزود: «در گذشته نیز دانش‌آموزان در تابستان تعطیل بودند و یادمان نرود که خرداد ماه هنوز جزو بهار است».

وی تصریح کرد: «قطعاً کلاس‌های دبستانی‌ها از پایه اول تا پنجم باید در هفته اول خرداد ماه دایر باشد و پایه ششمی‌ها که امتحانات هماهنگ استانی دارند، کلاس‌های‌شان در کنار امتحانات دایر است».

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: «اگر مدرسه‌ای به دستورالعمل ارسالی در خصوص دایر بودن مدارس توجه نکند، تخلف کرده و با آن برخورد می‌شود».

* دبستانی‌ها در صورت «پایان یافتن کتاب و ارزشیابی» در خرداد به مدرسه نمی‌روند.

اما مسئله اینجاست که بعد از مصاحبه‌های متعدد مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره دایر بودن مدارس تا ۱۳ خرداد ماه و برخورد با مدیرانی که با این موضوع توجه نکنند، ۲۴ اردیبهشت ماه سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی اعضای شورای معاونان ومدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور در اردوگاه شهید باهنر تهران، اعلام کرد: «باتوجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، در دوره ابتدایی اگر تدریس کتاب‌ها و ارزشیابی تا پایان اردیبهشت ماه به پایان برسد، نیازی نیست دانش آموزان در خرداد ماه در مدرسه حضور پیدا کنند».

به عبارت دیگر، این صحبت آقای وزیر، خط قرمزی بر تمام خط و نشان‌های اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران مبنی بر برخورد با «متخلفان تعطیل‌کننده مدارس تا پایان اردیبهشت» بود.

باید گفت که وزارت آموزش و پرورش با این نوع رفتار که طی بخشنامه و گفتگو با رسانه، سیاستی را اعمال کرده و بر آن پافشاری می‌کند و درست در زمان اجرا، سیاست خود را تغییر می‌دهد، نگرش مردم را نسبت به برنامه‌های اجرایی خود نیز تغییر خواهد داد.

شاید بتوان گفت: دیگر هیچ‌کس به بخشنامه‌ها و صحبت مسئولان اعتماد نخواهد کرد و این موضوع، ضرر سختی را متوجه دستگاه تعلیم و تربیت خواهد ساخت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش تعطیلی مدارس مدارس ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری