Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رضا راه پیما در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به برنامه درس ملی مصوب ۲۰ شهریور سال ۱۳۹۱ شورای عالی آموزش و پرورش گفت: برای ساعات آموزشی در دوره ابتدایی و به علت شرایط خاص شهر تهران و تعطیلات به وجود آمده ناشی از ورود آلاینده‌ها و آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی شهر تهران حداقل تا تاریخ ۱۳ خرداد سال ۹۷ برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور جبران ساعات درسی و بر اساس مصوبات شورای معاونان و شورای مدیران مناطق، با عنایت به بند ۱/۱۳ برنامه درس ملی، زمان آموزش در دوره ابتدایی حداقل ۹۲۵ ساعت در طول سال تحصیلی بوده است، بنابراین تأکید می‌شود تمامی فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی حداقل تا روز ۱۳ خرداد امسال دایر و باید نسبت به ارائه محتوای آموزشی کتاب‌های درسی اقدام شود.

راه پیما فعالیت پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی را تا ۹ خرداد ۹۷ اعلام کرد و گفت: مدارس ابتدایی باید نسبت به ارائه برنامه‌های آموزشی و درسی و تعمیق فعالیت‌های یادگیری تا زمان فوق الذکر اقدام کنند و از این تاریخ به بعد نیز نسبت به برگزاری جشن یادگیری و برنامه ریزی سال تحصیلی آینده اقدام کنند.

وی افزود: با استناد به مصوبه هشتصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ با موضوع اجرای آزمون هماهنگ منطقه‌ای در پایه ششم، لازم است همچون سال‌های گذشته به نحوی برنامه‌ریزی کنند که پایه ششم ابتدایی از تاریخ ۵ تا ۱۳ خرداد ۹۷ نسبت به تدوین برنامه آزمون هماهنگ منطقه‌ای نوبت دوم اقدام شود.

راه پیما تأکید کرد: دانش آموزان پایه ششم ابتدایی باید با حضور در کلاس ها، از آموزش‌های لازم اعم از برنامه‌های درسی و تعمیق آموخته ها، تکرار و تمرین، رفع اشکال استفاده کنند و در روز‌های آزمون از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در آزمون دروس (ترجیحا در فضای کلاس) شرکت کرده و در این ایام دانش‌آموزان تعطیلی ساعتی نخواهند داشت.

وی گفت: با عنایت به تعطیلات پیش آمده، مقتضی است مدیران مدارس در راستای اختیارات و شرح وظایف شورای مدرسه مندرج در بند (ب ماده ۱۰ و ماده ۹۶) آیین نامه اجرایی مدارس، نسبت به تشکیل شورای مدرسه اقدام و در فرصت مناسب برای جبران کمبود ساعت‌های آموزشی به علت تعطیلی‌های مذکور تصمیم گیری کنند.

مدیر مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی اموزش و پرورش شهر تهران نسبت به جبران کسری ساعات آموزشی افزود: با توجه به اینکه شرایط مدارس ابتدایی و همچنین پایه‌های تحصیلی این دوره متفاوت است، بنابراین فعالیت‌هایی از قبیل افزودن ساعات آموزشی مدرسه با تشکیل کلاس‌ها قبل از شروع و بعد از پایان ساعت رسمی آموزشی مدرسه، تشکیل کلاس‌ها در روز‌های پنجشنبه در صورت فراهم بودن شرایط لازم به ویژه برای مدارس دو نوبته، استفاده از فرصت‌های یادگیری بیشتر برای دانش آموزان از قبیل؛ یادگیری شامل آموزش معکوس، ارائه طرح‌های آموزشی و علمی؛ آموزش‌های جبرانی و تقویتی در سایت و فضای مجازی مدارس و مناطق پیشنهاد می‌شود.

راه پیما گفت: با وجود تلاقی امتحانات پایانی دانش آموزان با ماه مبارک رمضان تاریخ امتحانات تغییر نکرده و طبق برنامه اعلام شده برگزار می‌شود.

وی تأکید کرد: با مدیران مدارسی که بدون علت در روز‌های ۱۴ و ۱۵ فروردین اقدام به تعطیلی مدرسه کرده اند برخورد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۷۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت