Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@23:55:34 GMT

دایر بودن مدارس ابتدایی تهران تا ۱۳ خرداد

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۲۳۷۱۰

باقری گفت: در جهت اجرای ساعات آموزشی در دوره ابتدایی و به دلیل شرایط خاص شهر تهران و تعطیلات به وجود آمده ناشی از ورود آلاینده‌ها و آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی شهر تهران حداقل تا تاریخ ۱۳/۳/۹۷ برقرار است.

وی افزود: به منظور جبران ساعات درسی و بر اساس مصوبات شورای معاونین و شورای مدیران مناطق، با عنایت به بند ۱/۱۳ برنامه درس ملی، زمان آموزش در دوره ابتدایی حداقل ۹۲۵ ساعت در طول سال تحصیلی بوده، بنابراین تاکید می‌گردد تمامی فعالیت‌های آموزشی مدارس دوره ابتدایی حداقل تا ۱۳/۳/۹۷ دایر و باید نسبت به ارائه محتوای آموزشی کتاب‌های درسی اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، فعالیت پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی را تا تاریخ ۹/۳/۹۷ اعلام نموده و گفت: مدارس ابتدایی باید نسبت به ارائه برنامه‌های آموزشی و درسی و تعمیق فعالیت‌های یادگیری تا زمان فوق الذکر اقدام نمایند و از این تاریخ به بعد نیز نسبت به برگزاری برنامه جشن یادگیری و برنامه ریزی سال تحصیلی آینده برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: با استناد به مصوبه هشتصد و پنجاه و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ ۲۲/۱/۹۱ با موضوع اجرای آزمون هماهنگ منطقه‌ای در پایه ششم، لازم است همچون سنوات گذشته به نحوی برنامه‌ریزی به عمل آید که پایه ششم ابتدایی از تاریخ ۵/۳/۹۷ لغایت ۱۳/۳/۹۷ نسبت به تدوین برنامه آزمون هماهنگ منطقه‌ای نوبت دوم اقدام گردد.

مهندس باقری تاکید نمود، دانش آموزان پایه ششم ابتدایی می‌بایست با حضور در کلاس ها، از آموزش‌های لازم اعم از برنامه‌های درسی و تعمیق آموخته‌ها، تکرار و تمرین، رفع اشکال و. استفاده نمایند و در روز‌های آزمون از ساعت ۱۰ الی ۱۲ در آزمون دروس (ترجیحا در فضای کلاس) شرکت نموده و در این ایام دانش‌آموزان تعطیلی ساعتی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: با عنایت به تعطیلات پیش آمده، مقتضی است مدیران مدارس در راستای اختیارات و شرح وظایف شورای مدرسه مندرج در بند (ب ماده ۱۰ و ماده ۹۶) آیین نامه اجرایی مدارس، نسبت به تشکیل شورای مدرسه اقدام نموده و در فرصت مناسب برای جبران کمبود ساعت‌های آموزشی به علت تعطیلی‌های مذکور تصمیم گیری و اقدام لازم را انجام دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نسبت به جبران کسری ساعات آموزشی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شرایط مدارس ابتدایی و همچنین پایه‌های تحصیلی این دوره متفاوت میباشد، بنابراین فعالیت‌هایی از قبیل: افزودن ساعات آموزشی مدرسه با تشکیل کلاس‌ها قبل از شروع و بعد از پایان ساعت رسمی آموزشی مدرسه، تشکیل کلاس‌ها در روز‌های پنجشنبه در صورت فراهم بودن شرایط لازم به ویژه برای مدارس دو شیفت، استفاده از فرصت‌های یادگیری بیشتر برای دانش آموزان از قبیل؛ یادگیری شامل آموزش معکوس، ارائه پروژه‌های آموزشی و علمی؛ آموزش‌های جبرانی و تقویتی در سایت و فضای مجازی مدارس و مناطق پیشنهاد می‌گردد.

مهندس باقری یادآور شد: در برنامه‌ها و فعالیت‌های جبرانی کسری ساعت آموزشی که به تصویب شورای مدرسه می‌رسد؛ دریافت رضایت از اولیا برای حضور دانش آموزان در خارج از ساعات درسی مدرسه و در روز‌های پنج‌شنبه مطابق با ماده ۱۰ (بند ب-۱۸) آیین‌نامه اجرایی و ماده ۶ مصوبه ۵۸۳ شورای عالی آموزش و پرورش و هماهنگی در خصوص سرویس ایاب و ذهاب الزامی است. همچنین شورای مدرسه می‌توانند به منظور اجرای مطلوب پیشنهاد‌های مطرح شده، از راهکار‌های تشویقی استفاده کنند.
شایان ذکر است، اخذ هرگونه وجهی از اولیای دانش آموزان بابت برگزاری فعالیت‌ها و کلاس‌ها ممنوع است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تعطیلات شهر تهران آموزش و پرورش دانش آموزان مدرسه آیین نامه فضای مجازی آموزش و پرورش مدرسه تهران مدارس ابتدایی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۲۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران