Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از فارس، در اسفند ماه و همزمان با نزدیک شدن به آخر سال 96، مسئولان آموزش و پرورش به دفعات اعلام کردند که مدارس کشور باید تا پایان ساعت آموزشی روز دوشنبه 28 اسفند ماه دایر باشند.

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به خبرنگار فارس گفت: «مدارس کشور باید تا روز دوشنبه 28 اسفند ماه دایر باشند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش نیز نیمه اسفند ماه امسال گفت: «تأکید مؤکد، مؤکد و مؤکد به همکارانم در مدارس دارم که امسال به هیچ عنوان حتی یک روز زودتر از ایام تعطیلات، نباید مدارس تعطیل شود و بچه‌ها تحصیل را ادامه دهند».

به نظر می‌آید که این توصیه وزیر آموزش و پرورش آویزه گوش تعدادی از مدارس نبوده است و مدارس نه تنها یک روز زودتر بلکه چند روز زودتر از 28 اسفند ماه تعطیل شدند.

مادر یک دانش‌آموز کلاس اولی در منطقه 10 تهران به خبرنگار فارس گفت: فرزندم از روز شنبه تعطیل است و بنده با توجه به اینکه شاغل هستم، او را به مهدکودک سپردم.

وی ادامه داد: مگر مسئولان آموزش و پرورش اعلام نکردند که مدارس تعطیل نیست پس چرا مدارس را تعطیل کردند؟ چرا کسی به حرف مسئولان آموزش و پرورش گوش نمی‌دهد؟

این مادر تصریح کرد: بنده مجبور شدم، برای این چند روز مبلغی به مهدکودک برای نگهداری فرزندم پرداخت کنم که واقعا در آستانه نوروز، این کار درست نبود.

پدر 2 دانش‌آموز در منطقه 9 تهران نیز گفت: مدارس فرزندانم روز چهارشنبه هفته پیش اعلام کردند که اگر کسی از روز شنبه نیاید، غیبت نمی‌زنیم.

وی افزود: وقتی مدرسه چنین چیزی را به دانش‌آموزان می‌گوید معلوم است که آنها ترجیج می‌دهند که مدرسه نروند.

به گزارش فارس، ماجرای اعلام دایر بودن مدارس تا آخرین روز آموزشی سال و تعطیل شدن آنها اتفاقی است که نشان می‌دهد تنها مصاحبه مسئولان آموزش و پرورش برای عملی شدن برخی دستورات، کافی نیست.

البته مسئولان آموزش و پرورش اعلام می‌کنند که با تخلفات برخورد می‌شود؛ محمد صیدلو رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص «نحوه برخورد با مدیران متخلفی که مدارس را زودتر از 28 اسفند ماه تعطیل کنند»، اظهار داشت: «مدیران مدارس قطعاً مدارس را زودتر از موعد مقرر تعطیل نمی‌کنند اما از طرف دیگر اتفاقی که می‌افتد، این است که دانش‌آموزان به مدرسه مراجعه نمی‌کنند».

وی ادامه داد: «به مدیران مدارس اعلام کرده‌ایم عدم حضور دانش‌آموزان را به عنوان غیبت غیر موجه تلقی کنند».

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران افزود: یکی از راه‌های اطلاع ما از تعطیلی زود هنگام مدارس، گزارش‌های مردمی است».

صیدلو عنوان کرد: «از 3 هزار مدرسه در شهرستان‌های استان تهران اگر برای نمونه 10 مدرسه نیز تعطیل کنند ما نمی‌توانیم مطلع شویم و امید ما این است که مردم در این خصوص اطلاع دهند».

وی بیان داشت: «مدیر مدرسه نماینده تام‌الاختیار اداره آموزش و پرورش است؛ وقتی مدیر مدرسه چنین تخلفی انجام دهد و ناهماهنگ عمل کند، قاعدتاً باید با مدیر برخورد شود».

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در پاسخ به این پرسش که «با مدیران متخلف چه برخوردی می‌شود؟»، تأکید کرد: «مدیر متخلف به هیأت تخلفات معرفی می‌شود؛ چرا که قرار نیست مدیر مدرسه که نماینده آموزش و پرورش است، سیاست آموزش و پرورش را به سلیقه خودش اعمال کند».

صیدلو خاطرنشان کرد: «مردم می‌توانند در صورت مشاهده تعطیل شدن زود هنگام مدارس استان تهران، با شماره تلفن 55058088 اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران اطلاع دهند».

در هر صورت باید ماجرای «تعطیلی مدارس و عدم حضور دانش‌آموزان در مدرسه» آسیب‌شناسی شود تا مشخص شود چرا دانش‌آموزان نرفتن به مدرسه را ترجیح می‌دهند و چرا در زمانی که دانش‌آموزان به دلیل تعطیلات آلودگی هوا و بارش برف در طول سال روزهای متعددی را تعطیل بودند و اکنون باید عقب‌افتادگی درس جبران شود، باز هم مدارس زودتر از موعد مقرر تعطیل می‌شود و این تعطیلی چه زیانی بر نظام آموزشی خواهد داشت؟

701

مدارس تعطیلی سید محمد بطحایی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت:متاسفانه بیشتر مدارس شهرستان قوچان بالای ۵۰ سال قدمت دارند و عملا استاندارد‌های لازم مدارس را ندارند و در حال حاضر ۷۰درصد مدارس قوچان فرسوده هستند.
جواد واعظ افزود:در حال حاضر شهرستان قوچان در حدود ۳۶ هزار نفر دانش آموز دارد که ۲۶۴۸ معلم وظیفه آموزش و پرورش آنها را برعهده دارند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان گفت: آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلفی فعالیت دارد که سه حوزه آموزشی عمرانی و پرورشی و تربیتی جزو سه اولولیت اول هستند و شاید بیشتر مردم حوزه آموزشی را مد نظر داشته باشند که خوشبختانه این اداره درسال گذشته فعالیت‌های خوبی در این حوزه داشته که در بخش پژوهش سرا که در حدود ۴ سال روبه تعطیلی رفته بود به ۲۶ رشته معرفی شد که در دو رشته از آنها حائز رتبه کشوری شده‌ایم همچنین در دانشگاه فرهنگیان امسال ۳۲ نفراز شهرستان پذیرفته شده اند.

واعظ افزود:در حوزه تربیتی و پرورشی، سال گذشته به عنوان اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور بیش ۱۶۰۰ دانش آموز قوچانی برگزار شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به فعالیت‌های مربوط به مشارکت سیاسی گفت: برای اولین بار در حوزه مشارکت سیاسی و با هدف افزایش مشارکت عملی دانش آموزان در بحث انتخابات با هماهنگی شورای نگهبان ۵۰ حکم برای دانش آموزان به عنوان ناظر انتخابات صادر و از آنها در روند برگزاری انتخابات استقاده شد و نتیجه آن در مسابقه‌ای با قالب دل نوشته جمع آوری و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

وی افزود: عملیات اجرایی این استخر در سال‌های گذشته آغاز و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی در حال حاضر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد البته هنوز در بحث انشعابات مخصوصا در حوزه آب نیازمند دو میلیارد و دویست میلیون تومان اعتبار هستیم، اما در تلاشیم برای سال جاری به بهره برداری برسد.

واعظ گفت: در بحث مجتمع رفاهی فرهنگیان نیز این مرکز در سال‌های گذشته بدهی‌هایی به ادارات شهرستان از جمله بحث مالیات داشته که تاکنون مجموعا حدود ۸۰۰ میلیون تومان شده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد فعالیت مجدد آن باشیم.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!